Tomin ja Monikan tervehdys

Kaikkihan haluavat ottaa vaarin elämästä, jonka Jumala on antanut lahjaksi. Cityseurakunnassa haluamme auttaa sinua löytämään elämän joka on elämisen arvoinen. Tottakai elämässä on paljon haasteita, mutta uskomme niiden olevan jotta pystyisimme voittamaan ne. Seurakunnan tulee olla paikka joka puhkuaa elämää. Siellä pitää olla tilaa ilolle ja luovuudelle.

Me Cityseurakunnassa emme usko, että tiedämme tai voimme tehdä kaiken. Uskomme kuitenkin, että yhdessä voimme paremmin löytää elämän tarkoituksen; oppia tuntemaan Jumalan. Haluamme päivä päivälta tulla enemmän Jeesuksen kaltaisiksi. Haluamme korostaa sydänsuhdetta Jumalaan sekä toisiin ihmisiin.

Kun luemme Raamattua, niin näemme että Jeesus ei ollut tuomitseva muita ihmisiä kohtaan vaan antoi heille anteeksi. Haluamme että asenteemme ovat samat jokaista ihmistä kohti. Päämäärämme on että kynnys olisi matala ja rakkaus suuri.

Uskomme että evankeliumi Jeesuksesta Kristuksesta on sanoma jokaiselle ihmisellä huolimatta siitä missä elämäntilanteessa hän sitten onkaan. Elävä usko Jeesukseen ei ehkä ole sitä mitä olet ajatellut sen olevan. Ehkä kuvittelet, että kristinusko on vain täynnä sääntöjä ja yrittämistä. Siinä tapauksessa haluamme koko sydämestämme rohkaista sinua vielä kerran harkitsemaan mistä elämässä on kyse. Haluamme mielellämme auttaa sinua!

Tom ja Monika Lipkin
pastoripariskunta, Vaasan Cityseurakunta