Työmuodot ja toiminta

Vaasan Cityseurakunnassa haluamme auttaa sinua kasvamaan uskossasi. Haluamme myös että saisit kokea sen ilon mikä tulee auttamisesta, varustamisesta ja antamisesta. Cityssä toimintamme keskittyy seurakuntaan, yhteiskuntaamme ja myös evankeliumin levittämiseen ympäri maailmaa. Seurakunnassamme on eri työmuotoja, missä Sinä voit kehittyä ihmisenä ja samalla palvella muita. Jumala on luonut meidät luoviksi ihmisiksi ja juuri Sinä voit ainutlaatuisuudellasi ja lahjoillasi auttaa rakentamaan ei vain Cityä, mutta koko Jumalan seurakuntaa.


Työmuodot Cityseurakunnassa

here_i_am.jpg

Ylistys ja palvonta

Ylistys ja palvonta on suuri osa Sunnuntaikokousta. Silloin saamme palvoa ja kiittää Luojaamme. Ylistystiimin mukaantempaiseva ja reimukas ylistys on sekä rohkaisevaa että innostavaa. Ylistystiimissä saat johtaa muita palvontaan äänelläsi tai eri soittimilla. Jos muutenkin olet kiinnostunut musiikista niin tämä on  erinomainen tapa palvella muita lahjoillasi. Jos olet kiinnostunut niin tule rohkeasti kokouksen jälken puhumaan ylistystiimiläisen kanssa.

daddy_reading.jpg

Lastentyö

Lapset ovat meille tärkeitä. Sunnuntaikokouksen yhteydessä heille järjestetään ihan ikioma Pyhäkoulu. Lasten kanssa myös aikuinenkin voi antaa luovuuden virrata. Pyhäkoulun vetäjänä sinulla on mahdollisuus panostaa lasten tulevaisuuteen kertomalla heille Jumalan rakkaudesta.

Lisää tietoa lastentyöstä...


Solutoimintapeople.bmp

Solutoiminnan kautta saat oppia tuntemaan Jumalaa vielä enemmän. Saat myös hienoja ystäviä ja kannustavan joukon uskovia. Yhdessä olemme vahvempia!

Lue lisää solutoiminnasta...


Sunnuntaikahvitbunscinnamon.jpg

Sunnuntaikokouksen yhteydessä kahvilassamme on yhdessäoloa kahvikupin parissa. Jos olet kiinnostunut leipomisesta tai ylipäätänsä ruoasta niin löysimme sinulle juuri erinomaisen tavan palvella muita lahjoillasi. Kahvin kanssa on yleensä ihan kiva syödä jotain vähän pikkuhyvää. Keittiöstämme löydätkin listan jossa juuri sinä voit ilmoittautua kahvinkeittäjäksi tai vaikkapa pullan leipojaksi. Koko porukka taatusti ilahtuisi uunituoreista korvapuusteistasi.


260832_16018929.jpgEvankelioiminen

Jokaisen tulee saada mahdollisuus kuulla evankeliumi ainakin kerran elämässään. Jeesus kuoli myös vaasalaisten puolesta. Jumalan armo on kertakaikkiaan niin ihana että ei ole mitään ihanempaa kuin kertoa siitä muillekin. Cityssä haluamme levittää evankeliumia niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Lähetystyöstämme voitkin lukea enemmän tästä... Seurakunnastamme järjestetään katuevankeliointia moneen kertaan vuodessa. Silloin voit itse kertoa muille Jumalan ihanuudesta ja syntien anteeksiannosta.

Jos olet kiinnostunut katuevankelioimisesta niin ota yhteyttä evankelioimisesta vastaavaan May-Gret Axelliin.


familytime.jpgPalveleminen

Jokainen tarvitsee rohkaisua. Olemalla positiivinen ja luomalla ystävällisen ja kotoisan ilmapiirin palvelet ihmisiä lahjoillasi.

Seurakunnassamme voit myös osallistua Media-työhömme, kokousavustajana kokouksien yhteydessä ja rukouksillasi rukousilloissamme.

 


Muista, yksin emme voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voimme tehdä jotakin.