Tom & Monika Lipkin

Tom ja Monika Lipkin perustivat Vaasan CItyseurakunnan syksyllä 1988 käytyään kaksi edellistä vuotta raamattukoulussa. Heidän sydämensä kaipuu on julistaa Jumalan armoa Vaasan kaupungille. He ovat olleet suureksi siunaukseksi  seurakunnalle ja lukemattomille ihmisille.

Tom toimii myös puheenjohtajana lähetysjärjestö EKM ry:ssä. Hän on useamman kerran saanut matkustaa moniin eri maihin yhdistyksen mukana. Hän on ollut mukana eri kampanjoissa ja myös kouluttanut ja auttanut paikallisia pastoreita mm. Indonesiassa, Intiassa, Rwandassa ja Thaimaassa.

Tomilla ja Monikalla on kolme tytärtä.

Vaasan Cityseurakunnan lisäksi he myös ylläpitävät seurakuntatyötä Mikkelissä. Noin kaksi kertaa kuussa he matkustavat sinne pitääkseen kokouksia ja rukousryhmiä.

lipkin_03892.jpg