CITY ESITTÄYTYY

celelr.gif

Vaasan Cityseurakunta on kirkkokunnista riippumaton karismaattinen seurakunta, joka perustettiin marraskuussa 1989. Aloitteen seurakunnan perustamisesta tekivät Tom ja Monika Lipkin. Seurakunnan nimi oli aluksi Juudan Leijona, mutta se vaihdettiin vuonna 1996 Cityseurakunnaksi. Toiminta muodostui aluksi julkisista kokouksista, rukouskokouksista, katuevankelioinnista ja kampanjoista sekä konferensseista.

Vaikka seurakunta ei kuulukaan mihinkään kirkkokuntaan, sillä on yhteistyötä eri kirkkokuntiin kuuluvien sekä vapaiden suuntien seurakuntien kanssa.

Opillisesti seurakunta pitäytyy klassisessa kristillisyydessä, mikä merkitsee sitä, että tunnustaudutaan apostoliseen uskontunnustukseen.

Sana - Raamattu - on perusta, jolle rakennamme elämämme. Jumalan Henki on voima, jota me kaikki tarvitsemme voidaksemme ymmärtää Sanaa sekä elää sen mukaan mitä olemme ymmärtäneet.